close
چت روم
طرز تهیه باسلوق گردویی
loading...

مدل لباس زنانه و مجلسی | مدل مو زنانه | دانلود فیلم

  مواد لازم: آب / ۲ پیمانه شکر / ۲ پیمانه ژلاتین / ۱ ق مرباخوری سرپر روغن مایع / ۲ قاشق غذاخوری نشاسته / ۴/۳ پیمانه جوهر لیمو / ۴/۱ قاشق چایخوری پودر نارگیل / جهت غلطاندن گلاب / به مقدار لازم طرز تهیه: نصف آب را روی نشاسته ریخته آن را حل می کنیم و کنار می گذاریم. نصف دیگر آب را روی حرارت گذاشته شکر را می افزاییم. وقتی مایه به جوش آمد، ژلاتین را که در کمی آب سرد حل کرده ایم، بلافاصله به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم. جوهر لیمو را اضافه کرده و وقتی که حل شد، مخلوط نشاسته را اضافه می کنیم و…

فروشگاه


برای اولین بار در ایران

 

مونوپاد ، خرید اینترنتی مونوپاد

قیمت 39000 تومان

قیمت ویژه : 31000 تومان

بسته بزرگ بازی های HD اندروید


   

خرید اینترنتی آچار همه کاره آی نام, خرید پستی آچار همه کاره آی نام ,سفارش آچار همه کاره آی نام ,فروشگاه آچار همه کاره آی نام ,فروش اینترنتی آچار همه کاره آی نام, آچار همه کاره snap n grip ,خرید آچار همه کاره snap n grip ,خرید اینترنتی آچار snap n grip,خريد آچار همه کاره Snap n Grip, خريد آچار همه کاره آي نام, فروش آچار همه کاره آي نام, آچار همه کاره اسنپ گريپ

قیمت در تمام کشور : 35000 تومان

قیمت جدید با تخفیف : 32000

خرید پستی آچار همه کاره

لینکدونی

آخرین ارسال های انجمن
javedani بازدید : 731 شنبه 18 شهريور 1391 نظرات ()

 8337 طرز تهیه باسلوق گردویی

مواد لازم:

آب / ۲ پیمانه
شکر / ۲ پیمانه
ژلاتین / ۱ ق مرباخوری سرپر
روغن مایع / ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته / ۴/۳ پیمانه
جوهر لیمو / ۴/۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل / جهت غلطاندن
گلاب / به مقدار لازم

طرز تهیه:

نصف آب را روی نشاسته ریخته آن را حل می کنیم و کنار می گذاریم. نصف دیگر آب را روی حرارت گذاشته شکر را می افزاییم. وقتی مایه به جوش آمد، ژلاتین را که در کمی آب سرد حل کرده ایم، بلافاصله به آن اضافه می کنیم و به هم می زنیم. جوهر لیمو را اضافه کرده و وقتی که حل شد، مخلوط نشاسته را اضافه می کنیم و با حرارت ملایم هم می زنیم ( زیر و رو می کنیم ) تا نشاسته از خامی درآمده و رنگ آن شیشه ای شود.

سپس روغن را اضافه می کنیم و می گذاریم تا با روغن بپزد. ودر آخر می توانیم در صورت تمایل از گلاب استفاده کنیم. حرارت را خاموش می کنیم و کف یک سینی پودر نارگیل می پاشیم. بعد از ولرم شدن ، از مایه مقداری برداشته روی پودر نارگیل قرار داده و با دست گرد می کنیم و در میان آن مغز گردو قرار می دهیم. می توانیم مواد را روی پودر نارگیل (  یا آرد یا نشاسته ذرت ) پهن کنیم، یک ردیف گردو روی آن چیده و به صورت رول بپیچیم. باسلوق را ۲۴ ساعت درون یخچال قرار داده سپس برش بزنید و سرو کنید.


منبع : مامی سایت

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط پرشین هیت در تاریخ 1391/6/18 و 13:53 دقیقه ارسال شده است

برترین سیستم تبلیغات کلیکی با بالاترین پورسانت + 50000 ریال پاداش در اولین پرداخت با لینک زیر
http://persianhit.ir/?section=user&action=register&t=pub&fer=18952


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,اس ام اس,عکس,عکس بازیگران,اس ام اس جدید2014,سرگرمی,تفریحی,مدل مانتو| دانلود فیلم
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • تبلیغات سایت من


    آمار سایت
  • کل مطالب : 7594
  • کل نظرات : 1135
  • افراد آنلاین : 20
  • تعداد اعضا : 1485
  • آی پی امروز : 121
  • آی پی دیروز : 184
  • بازدید امروز : 8,158
  • باردید دیروز : 20,608
  • گوگل امروز : 8
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 105,416
  • بازدید ماه : 229,874
  • بازدید سال : 1,839,932
  • بازدید کلی : 17,651,436
  • کدهای اختصاصی